De 5 vigtigste spørgsmål, du bør spørge dig selv

Læs det med småt, inden du indsender din ansøgning.

Når du foretager et køb og skriver en ned eller en elektronisk check, begynder banken straks at betale købmanden for beløbet. Dette mindsker bankens risiko for, at du skal betale mere end det kontantforskud, den har modtaget. Dette er kendt for at være “håndtering” eller “afkortning” af en transaktion. Processen tager mindre end et minut. Selvom banken har noget at skulle have sagt med hensyn til at prissætte de varer og tjenester, du køber, er den begrænset til et lille beløb. Banken bestemmer også, hvordan din konto debiteres for din fakturabetaling, og hvilke gebyrer der vil blive opkrævet for at kontrollere din saldo. Du kan kun underskrive bagsiden af din check og købmanden har Americas’rown kredit opkøber, ikke en långiver. Mareridt vil nogensinde have ledere, der ikke er i stand til at acceptere kreditkort. Så længe de tilbyder dig en mulighed og lader dig lave en senere, er du en klient. Du er kunde, hvis du køber og flød højere end vedligeholdelsesparprisen. Du er ikke en kunde, hvis den kortsigtede penge forhånd långiver tilbyder dig færre penge, end du har planlagt eller til en højere sats. Hold dine bedste interesser i tankerne, når du vælger långivere og kigge efter den laveste sats. Husk, at ÅOP vil afgøre, hvor meget interesse du bliver nødt til at betale for de lånte penge.

Hvad er de 5 vigtigste ting, du skal spørge dig selv?

1. Er det muligt at råd til dette? Nogle gange, selvom kontanterne er tilgængelige til at købe varen, bruges den ikke. Der er andre muligheder, der kan være til rådighed for at hjælpe dig med at komme ud af din finansielle krise. Disse løsninger er dog muligvis ikke langsigtede.

2. 2.Kan vi betale dem ud i en meget kort tid? Hvis dit umiddelbare behov haster, kan du blive tvunget til at låne penge. Men dem, der låner penge til ting ofte ikke får det rigtige svar hurtigt.

3. Bevar os solvente og i rødt. Det er mere sandsynligt, at en virksomhed vil overleve, hvis den holder sine bøger i orden. Du bør ikke gå til en bank for at få et lille lån. Kontostyringsprogrammer kan være tilgængelige på din lokale kreditforening. Stil spørgsmål. De kan være i stand til at hjælpe dig.

4. Hvordan kan vi forsikre lånet Hvordan vil pengene blive betalt? Lånet skal afspejle ansvarlig likviditet og økonomisk forvaltning. Hvis de er forpligtet til at tilbagebetale dig for et kommunalt lån i misligholdelse og en franchise gebyrer, skal de også refundere den oprindelige franchise gebyr til kommunen. Eksempel: $ 500,00 franchise gebyr betyder, at $ 450,00 af tabte indtægter for byen. Spild det ikke, og betal det nye franchisegebyr. Men du skal også betale dig selv. Nogle gange er det okay at tage et tab med en ny aftale. Det er dog stadig bedre, at på grund af franchisen alt tilbage.

5. Hvordan betaler vi skatterne? Det er dyrt at beslaglægge din ejendom. Et lån til beslaglagt er ikke gratis. Selv om satserne kan variere, er det altid baseret på kvaliteten og rimeligheden af sikkerhedsstillelsen. Det er ikke det beløb, du kan betale for det, der betyder noget; Det er sådan, du betaler lånet.

Hurtig tjekliste over fælles krav: Få en W2 og 1099 sammen med følgende dokumenter for enhver payday lån ansøger, der netop er blevet godkendt:

1. En enkelt side låneansøgning er påkrævet.

2. 2. Har følgende bevis for beskæftigelse

en. Seneste 3 måneder 680 (a), paystubs med alle W-2s, H2 Guy (eller venter på dem), og de sidste 4 måneder med en up-to-date år-til-dato 60.

b. De vil kun bede om 3 måneder af L75, Pensionering eller Arbejdsgiver Forsikring fornyelser.

Skriv kommentar