Du kan lytte til lydbøger på din iPhone, iPod touch eller iPad

Lydbøger er bøger, cd’er og VHS-kassetter, der kan lyttes eller udskrives. En lydbog kan beskrives som en optaget læsning af en bog. Lydbøger er ikke relateret til andet end det faktum, at optagelsen er lavet med stemmen fra en rigtig person, der læser. Mange af dem kan betegnes som lydbøger. Det betyder, at de ikke har nogen tekst. Mange lydbøger kan bruges til at hjælpe dig med at tænke i stil med disse historier.

En lydbog er et andet format end en optaget talende ord. Du behøver ikke at få det til at lyde som en taleoptagelse. Mange mennesker har svært ved at huske begivenheder, der er beskrevet ord for ord. Når du lytter til en lydbog, kaldes den enten “forkortet” eller “downloadet”. Download af en lydbog betyder, at du faktisk lytter til historien i sin helhed.

Lydbøger bliver mere og mere populære som en moderne metode til at nyde underholdning. Mange virksomheder har udviklet et downloadprogram, der kan downloades til din iPhone, iPod eller iPad. Disse downloads er tilgængelige fra mange virksomheder, men Audiobookspro (og Audible) er de bedste. Hvis du tilmelder dig via deres hjemmeside, kan du få en lydbog gratis. Du bør overveje disse abonnementer, hvis du ønsker at have adgang til tusindvis af lydbøger.

En hjemmeside kan også give dig mulighed for at lyt til 200.000 lydbøger helt gratis her. Du kan finde hundredvis af lydbøger om en række emner på flere hjemmesider. Det er en gratis mulighed at lytte til lydbøger via computerens højttalere. En Apple iPhone, iPad Touch eller iPad er en bedre mulighed. Du kan downloade en lydbogsapp, der synkroniseres med din iPhone, iPad Touch eller iPad.

Du kan vælge mellem en række lydbøger. Når du har valgt dine lydbøger, kan du vælge, hvilke du vil lytte til hver dag, få dem til at spille, mens du gør andre ting, eller holde lydbogen på gentagelse, mens du gør andre ting. Du kan søge efter de nyeste lydbøger eller dine favoritter, eller du kan endda finde gamle favoritter. Dette er fantastisk, hvis dine venner, familie og kolleger elsker lydbøger. Med dette kan du oprette kopier af de bøger, du allerede har, og derefter give dem dine egne kopier.

Du kan også overveje at bruge din abonnementstjeneste til at skære ned på dine månedlige husholdningsudgifter ved at købe alle dine husholdningsbøger fra ét sted i stedet for flere steder rundt om i landet. Du kan se alle dine lydbøger fra din iPad, iPhone, iPod Touch eller iPad. Dette er fantastisk til folk, der elsker at rejse og forblive organiseret. Dine lydbøger downloades til din enhed, så du ikke behøver at gå til en boghandel for at få den bog, du ønsker. Når du er klar til en bog, kan du bare få fat i din enhed til lydbøger og tilslutte dine hovedtelefoner.