Hvad du bør vide om kommercielle realkreditlån

Når du er klar til at overveje et kommercielt lån, der er faktorer, som du bør overveje, såsom-rente, amortisering periode, tilbagebetalingsmuligheder, sanktioner eller andre afgifter, varigheden af lånet, tidlig payoff, og typer af sikkerhedsstillelse, der anvendes. Renten for den kommercielle realkreditlån er betydeligt højere end personlige realkreditlån. På grund af den højere risiko har erhvervslånet mere sikkerhed og dermed en højere rente. Løbet af et kommercielt realkreditlån kan være så længe som 30 år, selv om de fleste låntagere søger at refinansiere i det nuværende miljø.

Afskrivningsperioden er udbetalingen af hovedstolen og renten på et kommercielt realkreditlån. Typisk, i afskrivningsperioden, hovedstolen ned er lig med renteudgifter på pant, der er tilovers efter den rente, der vil blive betalt på lånet plus amortisering af rest hovedstolen. Den interesse, du betaler på et kommercielt lån er den forkortede løbetid på dit lån, så du kan betale ned hovedstolen på dit lån hurtigere. For eksempel ved hjælp af et eksempel på en $ 900.000 lån i 30 år versus et kreditkort, som har en løbetid på 14 år, ville de 30 år lån har en rente på sige 2,6 procent. Så for at du kan få lavere priser, vil det tage et lån på et mindre beløb.

Tilbagebetalingsmulighederne kan variere for hver låntager. Med et fald i renten, men under den konventionelle rente på 4 procent, kan en låntager være i stand til at betale deres kommercielle realkreditlån i 10 år og betale kun $ 10.000. Ved udgangen af dette lån sigt du er ude af gæld og kan kalde enhver anden kommerciel lån på plads. Nogle gør et punkt til at afbetale kommercielle lån, når du tager et realkreditlån. Dette er på grund af værdien af at forlade din kommercielle realkreditlån betalt.

Du kan refinansiere et kommercielt realkreditlån på samme måde, som du finansierer et boliglån. Mange bruger denne plan til at vælte renten til en mere rimelig rente. Men det er vigtigt at arbejde med en kvalificeret mægler for at sikre, at du får bedre lukkebetingelser. En god mægler vil matche dig med den bedste bank til din situation. Men der er skridt, du skal tage for at forbedre dine chancer for refinansiering med succes.

Hvis du refinansiere et kommercielt lån, du ønsker at kontrollere og se, om betingelserne er de samme fra da du oprindeligt tog dit lån. Fik du en lavere sats, når du refinansieret, og hvilke foranstaltninger har du brug for at tage for at opdatere eller forbedre vilkårene for dit lån?

Et af tegnene på en velrenommeret bank er, at efter lånet er finansieret, at kunden rent faktisk vil være i stand til at lukke handlen; refinansiere. Bankerne er afhængige af låntager betale dem til tiden, og derefter refinansiering af lånet for at få en bedre aftale om deres kommercielle realkreditlån.

Skriv kommentar