Hvad er finansvirksomheder?

Du skal muligvis bruge almindelig terminologi eller jargon som “Mortgagezes ovenfor” eller “Mortgage håndklæder”, så bliver du nødt til at indsende din ansøgning til en filial. Hvis det mislykkes, kan du også sende det til lånet officer. Lånet officer vil gennemgå dine kontoudtog, selvangivelser, og kredit rapporter for at afgøre, om du er berettiget til lånet. Disse fodnoter er til hjælp: Lånet officer er til rådighed for at hjælpe dig. Din låneansøgning er ikke deres ansvar, og de vil ikke være i dit hjem.

Lånet officer vil drøfte mulighederne for dig og derefter mødes med dig for at diskutere dit realkreditlån muligheder. Lånet officer vil kun være i stand til at forklare alle lån til rådighed for dig efter mødet med dig. Der er mange realkreditlån planer til rådighed.

Et lån fra en bank ville kræve en $ 3,00 udbetaling, men kunne have en 6% rente. Dit lån beløb ville være $ 21.000 med en anden bank, men renten ville kun være 3,6%, og udbetalingen ville være $ 900.

Når du ansøger om et lån, skal du huske, at dette er en låneansøgning. For et midlertidigt behov som en ferie eller bil reparation, kan du være i stand til at låne 10% mindre end udgifterne til udstyr. Hvis du har flere penge i fremtiden, vente indtil da og ansøge om et lån med en $ 900 udbetaling og $ 900 lukkeomkostninger. Det samlede beløb for lånet kunne være $ 21.000 eller $ 22.000 eller $ 24.000. Lånet kan bruges til at finansiere køb eller vedligeholdelse af en bil, eller enhver anden dyr vare.

Hvis du ønsker at låne penge i en periode på 15 eller 30 år, foretage en stor betaling, når lånet forfaldsdatoen kommer op. Du kan også indsende en elektronisk debetpost og betale online eller telefonisk. Derefter skal du betale renter og eventuelle gebyrer som angivet i lånekontrakten. Sådan fungerer det for alle lån.

Selv om det ikke er usædvanligt, at et lån, der skal sikres inden for en uge, kan det tage en vis indsats. Men at sikre et lån, der kræver en minimal udbetaling kan kræve ekstra arbejde. Du vil være i stand til at bruge mere tid på at tjene penge, hvis du investerer mindre indsats i at finde en virksomhed lån.

Der er mange udlån institutioner, der tilbyder lån, såsom banker, finansieringsselskaber og realkreditinstitutter.

Disse virksomheder er den primære kilde til lån penge. Disse virksomheder specialiserer sig i lån af enhver art og er en magnet for praktikere.

Mange mennesker er ligeglade med, hvad du har at sige, eller hvor meget du har. Finansieringsselskaber er primært interesseret i at få betalt. Deres politik er, at hvis du har spørgsmål, vil de besvare dem.

Mange virksomheder, banker og andre långivere forsøger at rejse penge og få det på deres rapporter. Dette vil fjerne eventuelle negative rapporter, der er indgivet af virksomheder, som finansieringsselskabet anser for dårlig gæld.

Finansieringsselskaber ønsker at tjene flere penge på deres lån. De ønsker ikke at få dem til at se dårlige ud for uforsigtige købere, der ikke stiller spørgsmål. Nogle virksomheder vil love alt, hvad de føler er en forsikring. Det er ikke umagen værd. Sørg for at læse det med småt for at sikre, at du ikke bliver overrasket.

Finansfolk vil generelt:

2) Ønsker at låne flere penge, end du har råd til. De vil aldrig fortælle dig om denne service eller fortælle dig, at du planlægger at låne mere, end det er praktisk eller rimeligt. De vil drage fordel af chancen for, at du udøver din magt ved at låne flere penge.

Det er stadig vigtigt at have styr på din økonomi og have et budget, som du holder dig til. Hvis du ikke er meget heldig, kan du konsultere en kredit rådgiver, en konkurs advokat, eller en advokat for konkurs. Disse ressourcer kan muligvis hjælpe dig, før du henvender dig til finansieringsselskaber.

Du undrer dig måske over, hvem der administrerer disse spillere, og hvordan de tjener penge. Tror du, at finansieringsselskaberne vil støde på Easysuck syndrom og andre finansielle problemer?

Et kort svar på dette spørgsmål er: Finansieringsselskaber tjener penge på folk, der ikke ved, hvad de kommer ind i.

Skriv kommentar