Planlægning af fødselsdagsfest – Ikke for børn eller voksne

Nu har du besluttet, at børnene vil være hjemme for deres mor!

Wow, nogen kommer op med den geniale idé at kombinere dig og en medarbejder / ven / husholderske. Dette bør være en sjov tid! Du kan godt!

Som en del af planen har vi dog besluttet at passe på dig og dine børn.

Jeg er en hjemmegående mor, så mine børn bor mest i mit hjem.

Børnene er så unge, at de bevæger sig gennem alt meget hurtigt. Planen om at holde en fest med kage og gaver kan ikke fungere, hvis det gøres for hurtigt.

Sæt farten lidt ned, så børnene ikke får for meget på dit sind.

Hmmmm… Min brors navn. Det hedder min far.

Han ser helt anderledes ud.

Jeg har altid observeret ham og hans forbindelse med børn (jeg har både en søn og en datter). Han er altid åben for at tale med børnene og få dem til at grine. Hans kommentarer er altid fascinerende.

Han er så afslappet omkring mine børn, jeg kan se det. Min treårige søn siger nogle gange, at han ligner min bror. Jeg ved ikke, om han tror på det. Der er mange fædre i huset, men min far er ældre. Han synes at være i stand til at forbinde med børnene naturligt.

Jeg mindes min 4-årige søn, og hvor meget han har det sjovt at lege med dem. Der er også den søde lille 4 måneder gamle! Det er den 5-årige, der, som I alle ved, altid finder noget at lave. For denne 5 måneder gamle, er intet for meget.

Dette er løsningen på denne “iddle problem” efter alt det shiveness. Jeg har ønsket at slukke lyset mellem dem og spille et spil skak.

Drengen siger: “Åh far. Du giver mig mit gamle legetøj tilbage!” Så jeg siger til ham: “Nej, legene vil ikke lade dig gøre det,” hvilket er selvudslettende. Han kaster derefter sit “legetøj” og fortsætter med at spille på den side af brættet, mens resten af dem forbliver de samme.

Når brikkerne er alle sammen, vil jeg kræve mit ‘nye legetøj.’ Så slukker jeg lyset og tænder det igen.

Det er okay at larme. Men det er en lille pris for den fred og ro, jeg nyder for mine børn. Det er den tid, de har det sjovt sammen, at jeg anser det bedste. Mine børn sat på et show, alle synger, danser i gaderne, og fangster Insectoid bug (det er en sød jul tema). Den næste nat de alle krølle op på sofaen, deres fødder foran tv’et og griner hårdere end mig. Efter 30 minutters ren latter er det, og så skaber de deres eget spil for at spille ved mit nye ‘toplay’-bord. De endelig får det efter en dag og er klar til at have nogle sjove.

Det her er problemet. Årsagen til dette problem er naturligvis, at børn har brug for rutine, sikkerhed, vejledning. Som et mål, lad børnene have det sjovt. ….”Nydelsen” og give dem mulighed for at slå sig ned i en rutine, lektier, snack osv. Eller “mørk tid” (Læs en bog, læse en historie), så de kan komme i gang! Lad dem også have “mørk tid”, og de behøver ikke at spise eller øve sig før slutningen. I ønsker alle den “ubetingede kærlighed” på alle tidspunkter af dagen. Romper-rummet, skyerne, folkene udenfor (som vil føle sig elsket) osv.

Du kan flyve fremad, det er spændende, nyt og en chance for dig at være stolt, gøre noget, opnå noget.

Det er sengetid, der holder det hele kørende (No Guts! Sengetid er den rigtige tid, der holder det hele i gang (No Guts!)

Skriv kommentar