Sådan øger du din chance for at vinde i lotteriet

Alle drømmer om at blive millionær – og hvem ville ikke? Tilsyneladende er det meget lettere at vinde lotto, end du tror, især når du kombinerer en killer system og nogle legitime tips, der vil øge dine chancer for at vinde lotto jackpot.

Kategoriseret: Penge Manifestation Teknikker

En af de ting, som jeg tror er den vigtigste grund til, at peopleWeakness opnår millioner af dollars i lotteriet hver eneste uge. Jeg har købt lotto billetter fra min lokale dagligvarebutik, og jeg vinder aldrig. Ah, hvis det var så let! Grunden til at jeg deler med dig i dag, er fordi jeg har brugt et system til at vinde lotto for et par år nu, og jeg deler mine erfaringer med dig samt vise dig, hvad der virker (og hvad der ikke) med en sikker tilgang. Det er klart, vil du ikke vinde lotto to gange … du er nødt til at spille dagligt, hver dag, men du kan øge dine chancer for at vinde. Vil lotteriet selskab lytte til fornuft? Mon…

Det system, jeg taler om, er 4-0 System og blev udviklet af en gruppe universitetsstuderende, der rent faktisk vandt flere lotto spil, da de var unge. Den 4-0 System er et system af, hvordan du vælger lotteri numre, der vil give dig omkring en 60% chance for at vinde på hver enkelt lotto uafgjort. Nogle mennesker vil måske forsøge at hævde, at Lotto 649 ikke har så stor sandsynlighed for at vinde jackpotten, fordi det er sværere at vinde end andre … fair nok, men når du ved, at du har en bedre end 60% chance for at tage hjem jackpot, kan det være smartere at investere dine penge.

Ulempen ved at spille med dette system er, at det ikke rigtig arbejde for spil med færre numre eller spil, der har lavere odds. Men da tallene trækkes i rækkefølge, er omkostningerne ved at spille indtil jackpotten lavere end at spille i de første ti tal (groft) eller de første seks tal (mere end sandsynligt).

4-0-systemet er et system, der kan anvendes på næsten alle lotto spil. Du vil have en bedrager ark, der viser mængden af numre, du har brug for at spille for at øge dine chancer for at vinde. Hvor meget du skal investere, er op til dig. Ansvarsfraskrivelsen på bagsiden af billetten siger, at flere billetkøb er et tab. Tag det i betragtning og ikke blive blændet af dine håb – dette system er designet til en grund.

Til sidst er det meget vigtigt at huske, at der ikke er noget system, der kan garantere, at du vinder i lotteriet. Men så længe du investerer dine penge i flere trækker, vil du i det mindste have en vis chance for at vinde, og det kan gøre en stor forskel, når det hele er sagt og gjort.

Jo mere du ved OFTE STILLEDE SPØRGSMÅLEr der spørgsmål, folk stiller, og andre har svært ved at besvare? Du er velkommen til at give alle nødvendige oplysninger, da jeg er meget interesseret i at høre eventuelle spørgsmål fra dem, der konsekvent nyder at købe en lotteriseddel.

Skriv kommentar